Beoordelingen van Pizzeria Delfino Gorinchem

Recente recensies van Pizzeria Delfino Gorinchem

5 sterren na 14 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en op tijd leveren

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk. Kwam alleen een kwartier te vroeg. Gelukkig net thuis. En kregen drie kwartier later bericht dat de bestelling onder weg was. Maar genoten van de pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Lekkere krokante bodem. Verse ingrediënten. Zelfs iets te vroeg bezorgd ;-). Wel jammer dat je bij de bambino pizza's geen toevoegingen kunt doen. Die had ik nu in de opmerkingen gezet, maar dat is niet doorgekomen bij de pizza's bakker. Misschien goed om op te letten of er opmerkingen genoemd staan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestelden twee pizza's. We kregen direct naar onze bestelling een email met een verwachte bezorgtijd: 18.05 uur. Om 17.25 uur stond de bezorgster echter al voor de deur. Doordat wij de pizza's niet voor 18.00 uur verwacht hadden, waren wij nog bezig met allerlei dingen. Als je zo'n mail stuurt is het wel handig om je daaraan te houden. De pizza's smaakten wel prima, al was de bodem een beetje taai. Toen wij uitgegeten waren, kregen wij om 17.45 uur nog een email, dat de bezorger onderweg was. Al met al een beetje onhandige communicatie. Ik ben beter gewend van Delfino. Normaalgesproken zijn de pizza's echt top. Gisteren viel het een beetje tegen. Kortom; Pizza's: oke. Bezorging: onhandig.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en ook snel

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

besteld via eigen website van Delfino en opgehaald, lekker snel en heerlijk eten

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Lekkere krokante bodem. Goed gevuld. Snel geleverd.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed! 🍝🍝🥘🍷🍷

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk !

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en snel

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren erg lekker alleen de bodem was helaas erg taai en te dik..

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed.